Kisszótár


Magyar Magyar Angol Angol
Horváth Éva... ----

Magyar Magyar Német Német
Horváth Éva... ----

Címszavak véletlenülCímszó:
Tartalom:

Horváth Éva

festészet

Önképzéssel sajátította el a portréfestést. Magyarország észak-nyugati részén, Győrben és Mosonmagyaróváron készít portrékat.

Különböző okok miatt sajnos nem volt lehetősége, hogy művészeti főiskolára járon Magyarországon. Ugyanakkor egyre növekvő késztetést érezett a festészet kihívásai iránt az 1990-es években. Így, az alapvető festészeti technikákat festőművész barátaitól sajátította el, továbbá néhány magánstúdiót is látogatott a rajz és festészeti készségek fejlesztése céljából. Azóta folyamatos önképzéssel is igyekszik fejleszteni a festési technikákat.

Speciális száraz olajfestési eljárással papíralapra készít képeket fotóról vagy élőben. Sokféle portrét fest a gyerekekről, szülőkről, nagyszülőkről, egyéb családtagokról, és másokról, a családi élethez kapcsolódó eseményekről, (esküvői portré, stb.).
Állatportrékat is készít kutyákról, macskákról, lófejekről, medvékről, madarakról, szarvasokról és egyéb állatokról.

Horváth Éva: Barna lóHorváth Éva: Borsos MiklósHorváth Éva: Fehér lóHorváth Éva: Husky és eszkimólányHorváth Éva: KecskeHorváth Éva: Maci vízbenHorváth Éva: ParasztemberHorváth Éva: Parasztember

Szerkesztette: Lapoda MultimédiaMaradjon online a Kislexikonnal Mobilon és Tableten is